OTVORENA NOVA ZGRADA KOMPANIJE „TRANSCOM“

Published On: 21/09/2022

Švedska multinacionalna kompanija „TRANSCOM“ koja posluje širom sveta, a u Srbiji još od 2014. godine, danas je svečano otvorila vrata svoje kancelarije u Nišu. Kancelarija u Nišu posluje već godinu dana i broji oko 60 zaposlenih.

Predsednik Skupštine Grada Niša dr Boban Džunić,  prisustvovao je svečanom otvaranju pored mnogobrojnih zvanica i kao domaćin, poželeo dobrodošlicu svim prisutnima.

„Ova firma u Nišu posluje od 2021. godine, a preko 60 zaposlenih radi u ovoj firmi. Danas prisustvujemo otvaranju novih poslovnih kapaciteta, kao i mogućnosti da se što veći broj mladih zaposli i ostane da živi u našem gradu. Niš se pokazao kao povoljan grad i domaćin koji da je dobre uslove za upešno poslovanje. Drago mi je da mnogo investirori prepoznaju. Imamo veliki broj školovanih ljudi iz raznih društvenih oblasti i sfera, a u našoj nadležnosti je da im obezbedimo dobar poslovni ambijent. Ambijent je i više nego povoljan, o čemu svedoči i ovo otvaranje“, istakao je predsednik Skupštine Grada Niša dr Boban Džunić.