OTВОРЕНА НОВА ЗГРАДА КОМПАНИЈЕ „TRANSCOM“

Published On: 21/09/2022

Шведска мултинационална компанија „TRANSCOM“ која послује широм света, а у Србији још од 2014. године, данас је свечано отворила врата своје канцеларије у Нишу. Канцеларија у Нишу послује већ годину дана и броји око 60 запослених.

Председник Скупштине Града Ниша др Бобан Џунић,  присуствовао је свечаном отварању поред многобројних званица и као домаћин, пожелео добродошлицу свим присутнима.

„Ова фирма у Нишу послује од 2021. године, а преко 60 запослених ради у овој фирми. Данас присуствујемо отварању нових пословних капацитета, као и могућности да се што већи број младих запосли и остане да живи у нашем граду. Ниш се показао као повољан град и домаћин који да је добре услове за упешно пословање. Драго ми је да много инвестирори препознају. Имамо велики број школованих људи из разних друштвених области и сфера, а у нашој надлежности је да им обезбедимо добар пословни амбијент. Амбијент је и више него повољан, о чему сведочи и ово отварање“, истакао је председник Скупштине Града Ниша др Бобан Џунић.