ЕВАЛУАЦИЈА ПРОЈЕКТА Е-ПАРЛАМЕНТ

Published On: 24/10/2023

Данас су у Скупштини Града Ниша председник доц.др Бобан Џунић и секретар Светлана Китић одржали састанак са делегацијом Швајцарске агенције за сарадњу задуженом за екстерно спровођење ревизије пројекта „Јачање надзорне улоге и јавности у раду Народне скупштине- фаза 3“.
Екстерна евалуација овог пројекта спроводи се кроз разговоре са представницима Народне скупштине, са представницима локалне самоуправе градова и општина, као и са сарадницима непосредно ангажованим на спровођењу пројекта. Циљ ових разговора је сагледавање тока увођења Е-парламента, процена резултата, даљег развоја и унапређења и свеукупне реализације пројекта.
„Скупштина Града Ниша показала је посвећеност и активан приступ у спровођењу пројекта „Јачање надзорне улоге и јавности у раду Народне скупштине“, а сарадња са Програмом за развој Уједињених нација (UNDP) је од самог почетка конструктивна и на високом нивоу. Искуства и знања са којима смо се до сада срели у оквиру овог пројекта, вишеструко су значајна за побољшање читавог процеса рада нашег локалног парламента“, истакао је председник Скупштине Града Ниша доц. др Бобан Џунић.