PREDSEDNIK SKUPŠTINE GRADA NIŠA DR BOBAN DŽUNIĆ POSETIO POLICIJSKU UPRAVU U NIŠU

24/05/2022

Predsednik Skupštine Grada Niša dr Boban Džunić posetio je danas Policijsku upravu u Nišu i u prisustvu specijalnog savetnika ministra unutrašnjih poslova mr Radeta Rajkovića održao sastanak sa načelnikom Policijske uprave u Nišu pukovnikom Jovicom Stojmenovićem.
Teme današnjeg sastanka, održanog na inicijativu predsednika dr Bobana Džunića, su stanje javne bezbednosti u gradu, funkcionisanje naših institucija u atmosferi brojnih dojava o postavljenim bombama, kao i unapređenje saradnje između Skupštine Grada Niša, kao najvišeg organa u Gradu i Policijske uprave u Nišu.
Predsednik dr Boban Džunić istakao je da je Policijska uprava u Nišu odgovorno i profesionalno postupala u aktivnostima provere objekata, kao i da je u neposrednim razgovorima sa našim sugrađanima, predsednik obavešten da oni imaju apsolutno poverenje u rad Ministarstva unutrašnjih poslova i Policijske uprave u Nišu.
Poruka sa današnjeg sastanka je da je Niš bezbedan grad, a da će se sastanci na ovom nivou, na predlog predsednika Skupštine Grada Niša dr Bobana Džunića održavati redovno, jednom mesečno, što će doprineti boljoj saradnji i boljem funkcionisanju institucija u našem gradu.

Zadnje dodato na sajtu