ПРЕДСЕДНИК СКУПШТИНЕ ГРАДА НИША ДР БОБАН ЏУНИЋ ПОСЕТИО ПОЛИЦИЈСКУ УПРАВУ У НИШУ

Published On: 24/05/2022

Председник Скупштине Града Ниша др Бобан Џунић посетио је данас Полицијску управу у Нишу и у присуству специјалног саветника министра унутрашњих послова мр Радета Рајковића одржао састанак са начелником Полицијске управе у Нишу пуковником Јовицом Стојменовићем.
Теме данашњег састанка, одржаног на иницијативу председника др Бобана Џунића, су стање јавне безбедности у граду, функционисање наших институција у атмосфери бројних дојава о постављеним бомбама, као и унапређење сарадње између Скупштине Града Ниша, као највишег органа у Граду и Полицијске управе у Нишу.
Председник др Бобан Џунић истакао је да је Полицијска управа у Нишу одговорно и професионално поступала у активностима провере објеката, као и да је у непосредним разговорима са нашим суграђанима, председник обавештен да они имају апсолутно поверење у рад Министарства унутрашњих послова и Полицијске управе у Нишу.
Порука са данашњег састанка је да је Ниш безбедан град, а да ће се састанци на овом нивоу, на предлог председника Скупштине Града Ниша др Бобана Џунића одржавати редовно, једном месечно, што ће допринети бољој сарадњи и бољем функционисању институција у нашем граду.