Скупштина Града Ниша спремна да буде искрени партнер Београду

Published On: 12/07/2022

Председник нишке Скупштине Града др Бобан Џунић упутио је честитке новом градоначелнику главног града Александру Шапићу, којем жели успех и пружа несебичну подршку уз увек добру сарадњу која долази из највећег града на југу Србије.

„Са изузетним задовољством честитам избор за градоначелника Града Београда. Уверен сам да ћете пожртвовано, посвећено и одговорно обављати ову значајну дужност и остварити све постављене циљеве, на понос Ваших суграђана. Користим прилику да истакнем да је Скупштина Града Ниша спремна да буде Ваш искрени партнер у будућем раду, на добром путу којим Република Србија, предвођена председником Александром Вучићем, несумњиво и сигурно напредује“, написао је председник нишког парламента др Бобан Џунић, додајући да господину Шапићу жели личну срећу, добро здравље и пуно успеха.

На ове искрене честитке одговорио је први човек Београда, Александар Шапић чију захвалност и одговор преносимо у целости.

„Трудићу се да, као први међу једнакима, са тимом сарадника наш Београд наставимо да развијамо у добром правцу, да учинимо све да посвећеношћу, радом, знањем и искуством допринесемо да Београд заиста буде уписан на мапи светских метропола, као што заслушује да буде и да га учинимо што бољим местом за живот свих Београђана. Још једном Вам се најсрдачније захваљујем на подршци и радујем се нашој сарадњи у будућности“, одговор је градоначелника Београда Александра Шапића.