RSS Ново на сајту Града Ниша

Градска општина Медијана обележила славу Света Петку

Уручењем највиших признања Градска општина Медијана обележила је општинску славу Света Петку. Дукат Медијане понела је Трећа бригада Копнене војске Србије – за очување историјских вредности и афирмацију Војске Србије, Полицијска испостава Медијана – за очување безбедности заједнице и подршку грађанима у време епидемије Ковид-19 и Компанија Роса – за изузетну друштвену одговорност и хуманост у раду.
Добитници Благодарнице ове године су : Удружење пензионера Града Ниша, – за дугогодишњи рад на очувању вредности Трећег доба, Удружење уметника Цар Константин, за хуманост и непресушну стваралачку енергију и Златара Станимировић, за друштвену одговорност и бригу о новим генерацијама. Свима је на овај начин изражена и захвалност за дугогодишњу сарадњу са највећом нишком општином, у различитим друштвеним областима, посебно пронаталитетној политици којој је нишка Медијана посебно посвећена.
Слава највеће нишке општине обележена је уз поштовање епидемиолошких мера услед Ковида 19, у присуству градоначелнице Ниша Драгане Сотировски, председника Скупштине Града Ниша др Бобана Џунића, представника градских општина и руководства Медијане. По традицији, славски колач пресекао је Његово преосвештенство епископ нишки Арсеније, са свештенством нишке Епархије. Представљен је и Информатор о раду највеће нишке општине за првих девет месеци ове године.

Слава ГО Медијана

Skip to content