20 година успешног пословања „Филип Морисa“ у Нишу

Published On: 07/09/2023

Председник Скупштине Града Ниша др Бобан Џунић присуствовао је обележавању 20. годишњице успешног пословања компаније "Филип Морис" у Нишу. Том приликом председник је истакао: " Част ми је да присуствујем свечаном обележавању значајног јубилеја - 20 година од приватизације највеће српске фабрике дувана, “Фабрике дувана” Ниш.
Од тог момента, компанија “Филип Морис” константно је улагала у своју српску филијалу, градећи једну од најмодернијих фабрика у својој мрежи. Ова компанија била је и остала један од највећих инвеститора у нашој земљи.
Од немерљивог је значаја имати овакву компанију у нашем граду, а наш град је у току ових 20 година био добар домаћин, али и добар партнер у заједничким пројектима. Програми које ова компанија подржава - „Покрени се за посао“, “Покрени се за будућност” и „Покрени се за науку“ доприносе локалној заједници, стварајући услове за бољу будућност.
Дакле, на истом смо задатку и користим прилику да још једном честитам јубилеј уз жељу да ова компанија настави са успешним пословањем, чиме подстиче развој наше заједнице у свим важним сегментима."

Председник Скупштине Града Ниша др Бобан Џунић присуствовао је обележавању 20. годишњице успешног пословања компаније „Филип Морис“ у Нишу. Том приликом председник је истакао: “ Част ми је да присуствујем свечаном обележавању значајног јубилеја – 20 година од приватизације највеће српске фабрике дувана, “Фабрике дувана” Ниш.
Од тог момента, компанија “Филип Морис” константно је улагала у своју српску филијалу, градећи једну од најмодернијих фабрика у својој мрежи. Ова компанија била је и остала један од највећих инвеститора у нашој земљи.
Од немерљивог је значаја имати овакву компанију у нашем граду, а наш град је у току ових 20 година био добар домаћин, али и добар партнер у заједничким пројектима. Програми које ова компанија подржава – „Покрени се за посао“, “Покрени се за будућност” и „Покрени се за науку“ доприносе локалној заједници, стварајући услове за бољу будућност.
Дакле, на истом смо задатку и користим прилику да још једном честитам јубилеј уз жељу да ова компанија настави са успешним пословањем, чиме подстиче развој наше заједнице у свим важним сегментима.“